0

Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Jacqueline, lifestyle change coach, creatief kindertherapeut, trauma expert en auteur, maar vooral, moeder van de liefste baby Azaan.
Mijn visie is om een betere wereld te creëren met gezonde, emotioneel sterke en weerbare kinderen door moeders in staat te stellen hun kinderen met een natuurlijk & gezonde leefstijl op te voeden. Bewust en natuurlijk ouderschap passen erg bij mij en komen uitgebreid aan bod in deze leefstijl.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik me helemaal verdiept in gezond en zo natuurlijk mogelijk eten en leven. Ik heb mijn leefstijl veranderd omdat alles wat je doet, eet, smeert en inademt terecht komt bij je ongeboren baby! Daarom is het nog beter als je je gezonde leefstijl al voor je zwangerschap start zodat jouw baby zich kan ontwikkelen en groeien in een gezond lichaam vol voedingsstoffen die het nodig heeft om goed te groeien als foetus.

Het was veel gezoek, gelees, surf, struggle en een beetje wennen maar uiteindelijk is het helemaal gewoon en voelen we ons veel fitter en energieker. Wil je net als ik ook je kindje een gezonde leefstijl meegeven en beter in je vel komen te zitten, dan neem ik je stap voor stap op weg zodat je niet ineens ‘cold turkey’ gaat waardoor het heel goed te doen is ;-).
Start meteen de KICKSTART BASISCURSUS Natuurlijk gezond opvoeden. Helemaal voor niets!

 

 

Onze droom voor de toekomst is om samen met mijn

dansende man Shafiki (sommige kennen hem misschien nog van So You Think You Can Dance ;-)) een talentacademie op te zetten in Oeganda. Overdag is dit een school voor alle creatieve soorten opleidingen, dat na schooltijd omgetoverd wordt als opvangproject voor straat en weeskinderen die avondeten krijgen, kunnen overnachten, douchen en de volgende morgen weer een gezond ontbijt krijgen. Een aantal daarvan kunnen ook gratis aan onze educatie deelnemen en wonen dan 24/7 in ons project.


 

Mijn andere passie; LeafBehind

Als creatief traumatherapeut vind ik dat alle kinderen gelukkig moeten zijn ongeacht hoe moeilijk hun ervaringen geweest zijn. Ik help en train organisaties met getraumatiseerde kinderen. Zodat zij hun kinderen beter kunnen begeleiden, ze weer gelukkig helpen maken en naar hun volle potentie te leven.

Ik heb veel gereisd en projecten gezien over de hele wereld maar deze maakte de grootste impact op mij en ik wist dat ik hier iets mee wilde doen. Want kleine projecten raken echt levens aan. Dit is waar ik begon te dromen.
Toen ik later meer projecten leerde kennen, viel me op dat iets overeenkomend miste bij bijna alle kleinschalige projecten. Kinderen zijn vaak zo getraumatiseerd dat ze niet altijd zomaar opnieuw kunnen beginnen alsof niets gebeurd is.

Dus heb ik een praktisch traumaprogramma speciaal voor NGO’s ontwikkeld om te kunnen implementeren en zelf te gebruiken iedere keer wanneer er nieuwe kinderen binnen komen. Zodat ze echt ten volle kunnen gaan voor de scholing en kans die ze krijgen en aan hun toekomst kunnen werken met nieuwe positieve energie en plezier, zoals kinderen zouden moeten hebben.

Dit programma is mijn contributie aan alle helden met kleine initiatieven over de hele wereld. Zelf heb ik niet altijd een makkelijke jeugd gehad, dus ik weet wat het doet met een kind. Op een negatieve manier beïnvloed het je stemming, gedrag, keuzes en beslissingen, en daarmee je leven…
Neem contact op en vraag gratis mijn boek met programma aan!

“Be the change you want to see in the world.”
– Mahatma Ghandi –

LeafBehind staat voor een boom die zijn bladeren laat vallen. Alles wat je tegenhoudt of oude patronen die niet werken laat je achter. In die plaats komt er ruimte en nieuwe energie voor het bloeien van nieuwe talenten en kwaliteiten. Je kan niet groeien als je vasthoudt aan oude patronen of overtuigingen die je klein houden. Dus LeafBehind en bloei uit tot jouw potentie als een organisatie en help jouw medewerkers het beste uit zichzelf en jouw kinderen te halen!

Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact met mij op.

X Jacqueline

“There is no passion to be found playing small – in settling for a life that is less than the one you are capable of living.”
 
– Nelson Mandela –

7 Comments

 • wilbert blankenstein

  That’s just the same way I think about the 65+ people too , who can use their experiance to share with you too

  juli 10, 2014 at 13:52 Reply
  • jblankenstein

   Thanks for your comment! Yes, we can learn from everybody and everything. Not just in school classes…So I very much agree. Talk to people, listen, and hear what they say. There can be a surprising point to implement in your own life from anywhere we don’t expect.

   juli 10, 2014 at 14:03 Reply
 • luciewijnen

  This sure is true and I am very confident you will have many good things on your path. By helping others you can help yourself to grow, learn and follow your life purpose.

  juli 10, 2014 at 15:24 Reply
 • Belinda

  Very nice about page Jackie. Great work you’re doing and i’m looking forward to reading your future posts! xx

  juli 10, 2014 at 19:27 Reply
  • jblankenstein

   Thank you so much for this great overwhelming support. Ill defenitely keep u posted! 😉
   Im actually proud of it too and happy i found the way to my own potential. :-)))

   juli 10, 2014 at 22:03 Reply
 • connect google plus and facebook

  Hey I am so grateful I found your site, I really found you by error, while I was
  researching on Google for something else, Anyways I am here now and would just like to say thank you
  for a marvelous post and a all round thrilling
  blog (I also love the theme/design), I don’t have time
  to browse it all at the moment but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a
  great deal more, Please do keep up the awesome job.

  december 14, 2015 at 16:27 Reply
 • Amelie

  I love it when people get together and share views.

  Great blog, stick with it!

  december 18, 2015 at 15:47 Reply
 • Leave a Reply

  *NEW* Kangadance course is now available in the shop! A new course starts every saturday. Join with your baby. Sluiten