0

DIY (baby)massageolie

Je maakt zelf heel gemakkelijk massage of baby olie met onderstaand recept.

 

  • Basisolie. Ik gebruik kokosolie. Wil je er liever een die vloeibaar blijft kun je gefractioneerde kokosolie, jojobaolie of amandelolie gebruiken.
  • 20 druppels  essentiële olie naar keuze.
    – Grapefruit regenereert de huid en cellen. Veel kinderen vallen en stoten zich constant en kunnen wel extra herstelhulp gebruiken.
    – On Guard essentiële olie. Daarmee help je het afweersysteem. Het is antibacterieel, antiseptisch en schimmelwerend. Erg goed dus ook voor kindjes met (schimmel)plekjes en eczeem, bij ziekte of wanneer er iets onder de leden is.
    – Wil je liever een olie die helpt kalmeren voor het slapen gaan, vervang dan de grapefruit voor Lavendel. Deze is ontspannend en rustgevend waardoor het helpt bij inslapen. Daarbij is ook lavendel antiseptisch en ontstekingwerend en kun je het goed op wondjes gebruiken.

 

PS. Wist je al dat je in de shop een babymassage workshop vindt voor maar €3,97!, Say whaaaat!! Jaja, zo goedkoop omdat ik het belangrijk vindt dat alle baby’s lekker gemasseerd worden door hun papa’s en mama’s. Belangrijk voor de ontwikkeling maar ook voor de hechting.

 

PPS. Wist je dat je kwalitatieve essentiële olie en handige DIY pompflessen in de webshop vindt. Zo is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. 😉

 

Veel massage plezier dus!

X Jacqueline & Azaan

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply

*NEW* Kangadance course is now available in the shop! A new course starts every saturday. Join with your baby. Sluiten